2022-2023 fakülte mezuniyet törenlerimiz, İTÜ Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde öğrencilerimiz, aileler, akademisyenlerimiz ve sektörün değerli temsilcilerinin katılımlarıyla gerçekleştirilmiştir.

2023_toren_11

2023_toren_12

2023_toren_10

Törende açılış konuşması Fakültemiz Dekan Vekili Prof. Dr. Ömer Kemal KINACI tarafından gerçekleştirildi.

2023_toren_2

Sonrasında, fakültemiz 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı birincisi Recep EGE mezunlar adına konuşmasını gerçekleştirdi. Ardından, sektörün değerli temsilcilerinin konuşmaları ile devam edildi.

2023_toren_3

Konuşmaların ardından bölümlerimizde ilk üç dereceye giren öğrencilerimize fakültemiz tarafından plaketleri ve sektör temsilcileri tarafından hediyeleri takdim edilmiştir.

2023_toren_5

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Dereceye Giren Mezunlarımız;

Gemi İnşaatı ve Gemi Makinaları Mühendisliği Bölümü:

1. Recep EGE
2. Gökhan AYDIN
3. Eren ÜNEY

Gemi ve Deniz Teknolojisi Mühendisliği Bölümü:

1. Gaye ÇALIŞKAN
2. Rabia Yağmur TUNÇAY
3. Mertcan DEMİR

İTÜ-KKTC Eğitim-Araştırma Yerleşkeleri
Gemi İnşaatı ve Gemi Makinaları Mühendisliği Bölüm:

1. Ayben ÖZÇİLİNGİR

Öğrencilerimize başarılarından dolayı destek olarak hediye takdim eden sektör temsilcilerimiz:

• İTÜ-KKTC Eğitim-Araştırma Yerleşkeleri
  • Deniz Ticaret Odası
  • Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği (GİSBİR)
  • UZMAR Shipyard
  • GEMAK Şirketler Topluluğu
  • Kuzey Star Shipyard
  • ADİK Tersanesi
  • Yalova-Altınova Tersane Girişimcileri Sanayi ve Ticaret A.Ş.
  • Sefine Tersanesi
  • SANMAR
  • DELTA Marine
  • Gemi Mühendisleri Odası
  • Med Marine
  • Türk Loydu Vakfı
  • Ada Denizcilik ve Tersane İşletmeciliği A.Ş.
  • ART Tersanesi ve Beşiktaş Tersanesi
  • DNV
  • HAVELSAN
  • İstanbul Şehir Hatları Anonim Şirketi
  • İTÜ GİMDER

Törenimiz, kep atma seremonisi ile son bulmuştur.

2023_toren_4

Fakültemiz 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Törenimiz ile İTÜ 250. Yıl Etkinlikleri kapsamında Fakültemizde gerçekleştireceğimiz etkinlik ve mekan düzenlemeleri hazırlıklarımız için bizlere maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Altın Sponsorlarımız; GEMAK Şirketler Grubu, GİSBİR, Kuzey Star Shipyard ve UZMAR Shipyard’a en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz.